Ben jij empathisch, patiëntgericht en een echte teamspeler? Heb je MBO+ werk- en denkniveau door opleiding en/of relevante werkervaring? En wil je onze orthodontie-afdeling versterken met je enthousiame en ervaring? Dan komen we graag met je in contact!

Onze afdeling orthodontie is gespecialiseerd in de behandeling van complexe gebitsproblematiek. Hierdoor behandelen wij evenveel patiënten onder als boven 18 jaar. Door toenemende drukte op de afdeling hebben wij plaats voor een enthousiaste, ervaren orthodontie-assistente.

Functieprofiel 
Je helpt de orthodontist bij de uitvoering van zijn taak. Door het uitbreiden van je kennis en vaardigheden kun je je bij ons snel ontwikkelen en steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. Met je MBO+ werk- en denkniveau door opleiding en/of relevante werkervaring weet je makkelijk aansluiting te vinden bij het bestaande team. Je bent empathisch en communicatief vaardig. Je werkt graag vanuit het belang van de patiënt en begrijpt wat teamspirit betekent. 

Wat bieden wij?
De Orfeokliniek heeft een sterke naam opgebouwd als gespecialiseerd mondzorgcentrum. Wij bieden verschillende disciplines onder één dak: orthodontie, kaakchirurgie, implantologie, endodontologie, kaakfysio en mondhygiëne. We onderscheiden ons door een hoog niveau aan vakkennis en voorzieningen in een omgeving waar patiënten zich snel op hun gemak voelen. Ons team werkt nauw samen om patiënten zo optimaal mogelijk te behandelen. Door persoonlijke inzet en betrokkenheid draagt iedereen bij aan een aangename, collegiale sfeer.

  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Fijn team collega’s
  • Prettige, moderne werkomgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Belangstelling? We horen graag van je!
Voor meer informatie kun je bellen met onze kliniekmanager Selma van Buuren, tel. 079 - 343 85 30. Stuur je schriftelijke sollicitatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.