Heb je ervaring als tandarts- en/of orthodontie-assistente? Wil je je verder ontwikkelen in een kliniek voor complexe gebitsproblemen? Voel je je thuis in een omgeving waar kwaliteit, betrokkenheid bij de patiënt en teamspirit centraal staan? Dan komen we graag met je in contact!

Omdat onze orthodontie-afdeling speciaal is, moet je dat als assistente ook een beetje zijn. Zo moet je het leuk vinden om net zo veel met kinderen als met volwassenen bezig te zijn. Vroeg beginnen en soms wat later eindigen hoort er ook bij. Wat ertegenover staat? Wij bieden een inspirerende werkomgeving, leuke collega's en kansen om je verder te ontplooien.  

Functieprofiel 
Je helpt de orthodontist bij de uitvoering van zijn taak. Door het uitbreiden van je kennis en vaardigheden kun je je bij ons snel ontwikkelen en steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. Met je opleiding en ervaring als tandarts- en/of orthodontie-assistente weet je makkelijk aansluiting te vinden bij het bestaande team. Je bent empathisch en communicatief vaardig. Je werkt graag vanuit het belang van de patiënt en begrijpt wat teamspirit betekent. 

Wat bieden wij?
De Orfeokliniek heeft een sterke naam opgebouwd als gespecialiseerd mondzorgcentrum. Wij bieden verschillende disciplines onder één dak: orthodontie, kaakchirurgie, implantologie, endodontologie, kaakfysio en mondhygiëne. We onderscheiden ons door een hoog niveau aan vakkennis en voorzieningen in een omgeving waar patiënten zich snel op hun gemak voelen. Ons team werkt nauw samen om patiënten zo optimaal mogelijk te behandelen. Door persoonlijke inzet en betrokkenheid draagt iedereen bij aan een aangename, collegiale sfeer.

  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Fijn team collega’s
  • Prettige, moderne werkomgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Belangstelling? We horen graag van je!
Voor meer informatie kun je bellen met onze kliniekmanager Selma van Buuren, tel. 079 - 343 85 30. Stuur je schriftelijke sollicitatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.