Tandartsassistenten opgelet! Heb je kennis van en ervaring in de endodontologie? Wil je twee dagen per week werken in een omgeving waar professionaliteit en een goede sfeer samengaan? Ben je flexibel, goed in de omgang met patiënten en zet je een stap extra als het programma daarom vraagt? Dan willen we graag kennismaken!

Patiënten zijn bij de Orfeokliniek verzekerd van een hoog niveau aan vakkennis en voorzieningen. Maar ook van een vriendelijke, persoonlijke bejegening door onze medewerkers, omdat we willen dat mensen zich op hun gemak voelen.  Een pro-actieve houding en goede onderlinge samenwerking zijn belangrijk om patiënten zo optimaal mogelijk te behandelen. Spreekt dit je aan? En draag je door je inzet en betrokkenheid bij aan een aangename, collegiale werksfeer? Dan pas je vast in ons team!

Wij bieden:
• goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
• fijne collega’s
• prettige, moderne werkomgeving
• goede arbeidsvoorwaarden volgens cao ZKN

Reageren
Heb je belangstelling? Neem dan contact op met onze kliniekmanager Selma van Buuren: tel. 079 - 343 85 30, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.